2011. július 1., péntek

Sorry

Sajnálom,hogy így kell közölnöm veletek egy hét késés után,de csak most döntöttem el magamban..Soha többé nem írok.Bezárom a blogot..Túl időigényes én pedig élvezni szeretném az életet..Remélem nem haragszotok..

5 megjegyzés:

  1. Nagyon buta vagyok..xD..ez csak egy őrült és rossz vicc volt!nehogy elhidjétek!Soha nem lennék ilyen önző!Ha egyszer vége is lesz a blogomnak,akkor sem így tudjátok meg..:)Kicsit elhúzódott a nyaralásom egy hétvégéről egy hétre,de remélem nem haragszotok!holonap hozom a frisset..:)

    VálaszTörlés
  2. olvasó:
    Evy-Evy
    Szerintem gondold át mit írsz ki a főoldalra viccnek (tudod csak szokás szerint a frankót írom bántás nélkül), mert nem mindenki olyan higgadt állatfajta mint mondjuk én... :-)
    Elkerülheted, hogy valaki a felmenőidet szidja :-) (én amúgy sem szoktam, de vigyázz, sokaknak nincs ám érzéke ahhoz, hogy végiggondolja, hogy amit lát az mi is lehet igazán.
    és örülök, hogy így kipihented magad a nyaralás alatt :-)

    VálaszTörlés
  3. úristen mikor megláttam azt hogy Sorry és elolvastam hallod a szívem állt le mondom nemár most omolyan én nem leszek blogod nélkül :)
    és aztán ide klikkeltem hogy írjak és akkora megnyugvás volt elolvasni hogy csak jó beugrattál mineket :)
    már vrom a kövi fejezetet örülök hogy jól telt a nyaralásod :)

    VálaszTörlés
  4. Evvvyyy!!!!! A szívbajt hoztad szerintem mindenkire!!! De azért naon.naon örülünk hogy újra itt vagy!!!:D Várom a friss részt... :P

    VálaszTörlés
  5. a "tréfád" hatásos volt... DE NAGYON
    többet ilyet ne tegyél
    a jól megérdemelt pihenésed után jöhetnek az újabbnál újabb fejezetek :)

    VálaszTörlés