2011. május 30., hétfő

Bones-Elveszett remény

Lehajolt Tempi-hez és megszorította az arcát,ő pedig,mivel a férfi fölötte volt,így rúgott egyet.A főnök felkiáltott és néhány pillanatig fájlalta a nemi szervét,de Brenn öröme sajnos nem sokáig tartott.
-Imádom az ilyen harcias nőket!-vigyorgott és kezdte az övét kicsatolni.Brennan összerezzent-Szedjétek le róla a bilincset,nehogy eltörjön a keze!-parancsolta a lány körül álló embereknek-Vigyázzatok vele!Ne nagyon engedjétek szabadon!Jobb lesz,ha lefogjátok.Nem szeretnék még egy sérülést elszenvedni!
Amint Tempi kezéről levették a bilincset,már meg is ragadták a csuklóit olyan erővel,hogy alig bírt mozdulni.Viszont a lábai még szabadon voltak.Mindent megtett,hogy kiszabaduljon,de nem járt sikerrel.Támadója egyre közeledett felé és Brenn már látta,hogy dudorodik a nadrágja.Soha nem félt még ennyire,mint most.A szíve hevesen vert és ahogy a férfi egyre közeledett hozzá,egyre kétségbeesettebbül próbált kiszabadulni.A végsőkig bízott abban,hogy Booth még időben megtalálja,de most elvesztette a reményét.A főnök ráült Temperance lábára,ezzel teljesen megbénítva őt.
-Tudjátok mit?Húzzuk lejjebb,úgy kényelmesebb lesz mindkettőnk számára!-feltápászkodott és húzni kezdte Brenn-t,aki fejbe rúgta,így kapott egy hatalmas pofont-Mit képzelsz?Itt én vagyok az úr!Világos?!Még egy ilyen és esküszöm nagyon megbánod!-ordította,majd ismét rátehénkedett a lány lábára és elkezdte gombolni a farmerját.
Brennan igyekezett kiszabadulni.Könyörgött,hogy bármit megtesz,bármennyit fizet,csak hagyják békén,de mindhiába.A szeméből már a könnycseppek is kifolytak,mikor támadójának sikerült lehúzni róla a nadrágot."Booth!Booth!Segíts kérlek!Megígérted!Azt ígérted,hogy nem eshet bajom!Segíts!"-szíve összeszorult,a torka kiszáradt,mikor a férfi beléhatolt.Felsikoltott és kitört belőle a zokogás.A fájdalom átjárta testének minden részét.Azt kívánta,bárcsak egy szörnyű álom lenne...

***

Booth és a többiek mindent elkövettek,hogy megtudják,hol, van Brennan,de nem jutottak semmire.Seeley idegesen járt föl-alá,Angela néha félrevonult sírni.Ilyenkor Hodgins követte.Cam is ideges volt.Nem attól félt,hogy elveszítheti a legjobb alkalmazottját,hanem attól,hogy az egyik legjobb barátját.Visszaemlékezett,hogy mi mindenen mentek keresztül együtt.Eszébe jutott az,mikor elvitte őt a kórházba és ott kiderült,hogy tényleg terhes és a baba Booth-é.Még emlékezett rá,milyen felszabadító érzés volt.
Booth hirtelen megtorpant.Mintha hallotta volna barátnője hangját egy pillanatra.Mindenkit csendre intett.Egy pillanat alatt nagyon hangos lett még a légynek a zümmögése is a teremben."Segíts!"-senki más nem hallotta,csak Booth-"Megígérted,hogy nem eshet bajom!Booth!Segíts!"-a hang elhallgatott.Seeley szívébe hatalmas fájdalom hasított.Érezte,hogy valami nagy baj történt,valami visszafordíthatatlan.Zihálni kezdett dühében,majd egy óriási erővel belevágott a falba,ami behorpadt.
-Nyugodj meg Booth!Mindannyian idegesek vagyunk,de azért még nem kell tönkretenni a Jeferson-t!-nyugtatta a férfi-t Camille
-Valami baj történt vele.Érzem-dühöngött tovább az ügynök
-Megmentjük őt!Érted?-szólalt meg Angela is a háttérből
-Attól félek,hogy már történt valami,amitől nem menthettük meg!-visszafogta magát,de érezte,hogy nem bírja sokáig,így elvonult Brennan irodájába.
Érezte a nő illatát és ettől majdnem megbolondult,de mégis úgy döntött,hogy leül az íróasztalhoz.Az első,ami a szeme elé került,az Brenn számítógépe volt.Még senki nem kapcsolta ki,így ment,mióta a lány eltűnt.Megmozgatta az egeret és megnyitotta az első és egyetlen képfájlt az "asztalon".
Ezt a képet nyitotta meg:


Booth még emlékezett,hogy ez egy újság címlapján volt,mikor megoldották az egyik ügyüket.Bele sem gondolt,hogy egy fénykép sincs róluk.Persze nem ilyen,hanem ami tényleg személyes és fontos.Mindig más dolgokkal volt elfoglalva és eszébe sem jutott,hogy ilyesmit csináljanak."Ha visszajössz,akkor rengeteget készítünk ígérem!"

-FOLYTATJUK-

Remélem tetszett.Sajnálom,hogyha valakit megviselnek a Brennan-nel történtek,de sajnos ez is kell.egyszer talán minden jóra fordul,de az nem most lesz..:(
Komikat kérek!!:)

5 megjegyzés:

  1. Vááááá! Ez hihetetlen, ha most azt mondom borzalma, akkor nem a story-ra értem. De ez tényleg szörnyű, és a legelszomorítóbb az egészben az, hogy tényleg vannak ilyen állatok, akik ilyeneket művelnek egy nővel! Remélem nemsokára megoldódnak a dolgok... :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Én nem rég óta olvasom az oldalad, és nagyon jól írsz! Imádom a Bones-t. Jó a történet, bár tragikus ez a rész. Remélem sokat fogsz írni.

    VálaszTörlés
  3. ejj Evy, ez megint nagyon jó lett. Folytatást MOST! XD

    VálaszTörlés
  4. köszi..:)
    igen Virág,sajnos vannak ilyen emberek..
    hozzá kell szoknotok,hogy nem lehet minden mindig szép és jó,az élet sem ilyen..mostanában nem lesz itt boldog vég..:(:

    VálaszTörlés
  5. jaaaaaaj annyira fájt!!!! úgy drukkoltam, hogy ne történjen semmi rossz!!! szegény Bren!!!!!
    de ha jó vége lesz, még ha sokáig is tart akkor megéri, mert izgalmas és jól megírt..
    várom a folytatást

    VálaszTörlés